PayPal

Betaling via PayPal

Welkom op de veilige kant van het internet! Uw bankgegevens worden veilig bewaard en met de kopersbescherming krijgt u uw geld terug in geval van problemen. En het belangrijkste: u betaalt met slechts een paar muisklikken - Sneller, sneller! Veiliger.

Winkelen op het internet? Maar alleen met PayPal - uw vangnet. De gratis kopersbescherming vangt u namelijk op, als een artikel niet verzonden is of helemaal ergens anders terecht gekomen is, dan beschreven.

De veiligheid van PayPal gaat nog verder: u hoeft slechts één keer uw gegevens in te voeren wanneer u zich aanmeldt. Vanaf dat moment zijn ze bij elke aankoop altijd veilig op één plaats - bij PayPal. De verkoper krijgt deze niet te zien.

Naast de veiligheid gaat het met PayPal ook heel snel: slechts een paar muisklikken en uw bestelling is al naar u onderweg.

Was alles toch maar zo eenvoudig: met uw e-mailadres en wachtwoord kunt u direct aan de slag.

Het afboeken van uw PayPal-rekening gebeurt bij betaling via Giropay of overschrijving direct, bij automatische incasso 2 dagen na betaling en bij creditcards 5-10 dagen na betaling. Bij gegronde herroeping, succesvolle retourzending en vooruitbetaling, wordt het tegoed bijgeschreven op uw PayPal-rekening.