Verzending

Verzendkosten

Vooruitbetaling PayPal Levertijd
€ 3,95€ 7,952 werkdagen

Pakket traceren

Elk van de pakketten kan op basis van de identificatiecode via het track & trace systeem DHL worden gevolgd. Als u bij het bestellen uw e-mailadres opgeeft, ontvangt u een verzendbevestiging met daarin een link voor het volgen van het pakket via Track & Trace. Verder kunt u in het klantenmenu (Mijn account) alle verstuurde zendingen volgen.

Minimum bestelwaarde

De minimum bestelwaarde bedraagt € 10,00. Onder dit bedrag kunnen we omwille van kostenoverwegingen helaas geen bestellingen verwerken.

Grote goederen

Voor verzending van grote goederen (maten > 120 x 60 x 60 cm) worden extra € 25,00 toeslagen berekend. Volumegoederen worden apart geŽtiketteerd.

Aanwijzingen bij leveringen

De berekende verzendkosten zijn afhankelijk van het land waar wordt geleverd en van het pakketgewicht. Leveringen naar Europese bestemmingen worden over land en/of per luchtpost vervoerd en kunnen over het algemeen worden verscheept tot 20 kg.
  • Douanevoorwaarden: houd er rekening mee dat bij levering in uw land eventueel douanekosten kunnen ontstaan.
  • BTW/VAT: leveringen in de landen van de Europese Unie worden incl. BTW (actueel 21%) uitgevoerd. Als u beschikt over een BTW-nummer, kan de levering vrij van BTW doorgevoerd worden. Leveringen buiten de landen van de Europese Unie zijn vrij van BTW.