Verzending

Standaard verzending bezorggebied Nederland

Vooruitbetaling PayPal Levertijd
€ 5,95€ 5,953 werkdagen

Levertijd

De levertijd voor standaard verzending is ca. 3 werkdagen.

Pakket traceren

Elk van de pakketten kan op basis van de identificatiecode via het track & trace systeem van DHL worden gevolgd. Als u bij het bestellen uw e-mailadres opgeeft, ontvangt u een verzendbevestiging met daarin een link voor het volgen van het pakket via Track & Trace. Verder kunt u in het klantenmenu (Mijn account) alle verstuurde zendingen volgen.

Minimum bestelwaarde

De minimum bestelwaarde bedraagt € 10,00 . Onder dit bedrag kunnen we omwille van kostenoverwegingen helaas geen bestellingen verwerken.

Grote goederen

Voor verzending van grote goederen (maten > 120 x 60 x 60 cm) wordt een extra toeslag van € 9,95 berekend. Volumegoederen worden apart geëtiketteerd.

Aanwijzingen bij leveringen

De berekende verzendkosten zijn afhankelijk van het land waar wordt geleverd en van het pakketgewicht. Leveringen naar Europese bestemmingen worden over land en/of per luchtpost vervoerd en kunnen over het algemeen worden verscheept tot 20 kg. BTW/VAT: leveringen in de landen van de Europese Unie worden incl. BTW (actueel 21%) uitgevoerd. Als u beschikt over een BTW-nummer, kan de levering vrij van BTW doorgevoerd worden. Leveringen buiten de landen van de Europese Unie zijn vrij van BTW.